Hjem Boligvelger Leilighetene Tilvalg Smarthus Nabolaget Miljøsertifisering Kontaktskjema Bilder Ta kontakt

Illustrasjonsbilde fra Damsgårdssundet. Avvik i leveranse kan forekomme.

Bergens råeste bydel?


Damsgårdssundet
– tett på det meste


Vi tør å påstå at Damsgårdssundet er i ferd med å bli Bergens råeste bydel. Her kjenner du byens puls like utenfor ytterdøren din. Flotte kaipromenader, allmenninger, småbåthavn, kajakk­- slipp, kafeer, restauranter, Fløttmannsplassen, bystranden, butikker, frisør og treningssenter.

Med Småpudden er sentrum bare en kort spasertur unna, eller om du tar løperhjulet fatt er du på BI på under 3 minutter fra din nye bolig. Du finner også fine turområder i nærheten – både i sjøkanten og på Løvstakken. BOB har lykkes med å skape en ny og attraktiv bydel ved Damsgårdssundet med over 700 ferdige boliger og et nabolag du kan glede deg over å bo i! .


Video fra nabolaget

Se kart over Damsgårdssundet og Alumen

Klikk her for å se kartet

Illustrasjonsbilde. Dra i streken for å se hvordan Damsgårdssundet er planlagt å bli etter utbyggingen. Avvik kan forekomme.

Å bo på bryggekanten

Illustrasjonsbilde fra bryggen. Avvik i leveranse kan forekomme.

Med kajakklagring i Alumen og kajakkslipp like i nærheten kan du enkelt komme deg på sjøen på fine dager. I tillegg er det godt tilrettelagt for den som ønsker å være enda mer aktiv. Puddefjorden Kajakklubb har eget kajakk-pololag, egen havkajakkgruppe, faste treninger i ADO og holder regelmessige kurs i kajakkpadling. Ellers er det fine forhold for en dukkert, nyte båtlivet eller stand-up padling. Eller kanskje fiske fra kaien? Puddefjorden er rensket opp – og fisken har funnet seg godt til rette i fjorden.Mulighet for båtplass

Det vil komme båthavn like ved Alumen i Damsgårdssundet nord, så her vil være muligheter for båtplass. I tillegg er det også mulig å kjøpe seg inn i båtlaget i Damsgårdssundet sørLev det gode liv ved sjøen:

Fiske, bade, båttur, rusletur langs promenaden, kajakk- eller stand-up padling.

Bystranden ved Marineholmen ligger rett over sundet.

Takhage med nydelig utsikt mot byen, sjøen og byfjellene

Illustrasjonsbilde fra takhagen, bygg A. Avvik i leveranse kan forekomme.

BOB bygger fellesskap, og uteområdene er ikke unntatt. På toppen av bygget kommer stor takterrasse med utekjøkken, solbenker, sittegrupper, parsellhager og nydelig utsikt.

Her kan man være sammen eller nyte egentid. Lage et måltid med familie og naboer. Dyrke egne grønnsaker. Bare nyte solen og en kopp kaffe.


Grønne mingleplasser,
bocciabane og lekeplass
mellom husene

Det etableres hele tre grønne soner på bakkeplan med benker, lekeapparater, boccia-bane – og ikke minst promenade i front. Sjeldent å se slike utendørs kvaliteter i et boligprosjekt i byen! Alle uteområdene på bakken har innslag av brostein og vegetasjon.

Her kan man komme sammen og kose seg. Finne en fin sitteplass, spille et slag boccia eller leke i sandkassen med den minste. Kjekt for alle!Restauranter
&
kafeer

Litlerè Mat åpner på Fløttmannsplassen høsten 2020. Illustrasjon: Snølys

Damsgård Restaurant – 400 m
Sumo – 600 m
Bergen Kaffebrenneri – 750 m
Cornerteateret – 800 m
Søtt+Salt – 900 m

I tillegg åpner Litleré Mat ved FløttmannsplassenLunsj på Søtt+Salt Lanternen?Bergen Kaffebrenneri rett over sundetI Alumen kan du være så aktiv som du selv ønsker!

Hopp på en bysykkel ved Bunnpris, så er du i Nygårdsparken i en fei.

En tur i parken?
Opp Løvstakken etter jobb?
Treningsøkt på EVO Damsgårdssundet?
Eller bare nyte jordbær på Fløttmannsplassen?

I Alumen kan du være så aktiv som du selv ønsker!Turmuligheter i området. Løvstakken og Løvstien er perfekt en ettermiddagFløttmannsplassenSpørsmål?

Ta gjerne kontakt med våre meglere.

Therese Fimland
Salgsleder Nybygg | Fagansvarlig | Partner
KALAND & PARTNERS NYBYGG
Mobil: 977 24 706
E-post: tf@kapa.noThor-Kristian Johannessen
Daglig leder | Partner
KALAND & PARTNERS NYBYGG
Mobil: 916 88 655
E-post: tkj@kapa.no